3d-fenyo-2020-kedvence

3D műfenyő: a 2020-as év kedvence

Magyarországon az első karácsonyfát még Brunszvik Teréz grófnő állította 1824-ben. Sok minden változott azóta, a hagyomány viszont továbbra is él: nincs karácsony fenyő nélkül! Manapság pedig már egyre többen döntenek műfenyő mellett, ami amellett, hogy környezetbarát, a karácsonyfa-állítással járó kellemetlenségekről is megkímélhet minket, hiszen nem kell talpba ékelni, nincsenek lehulló tűlevelek, és az ünnepek után egyszerűen csak elcsomagoljuk a következő évre. A nagy kérdés az, hogy milyen típust válasszunk, hiszen a kínálat széles, a minőség viszont változó. Az idei év nagy kedvence a 3D műfenyő; már mutatjuk is, hogy miért!

Ha valaki műfenyő vásárlásra adja a fejét, hatalmas választékkal és különböző típusokkal találja magát szemben. Ilyen többek között a 2D és a 3D műfenyő, valamint a kevert típus. Minden változatnak megvannak a maga előnyei, annyit azonban elárulhatunk, hogy ha igazán élethű és tartós társra vágyunk a következő években, ami igazi éke lehet otthununknak az ünnepek alatt, akkor érdemes a 3D műfenyő mellett letenni a voksunkat.

Először is a 3D műfenyők azért képesek valóban az élő fenyőhöz megszólalásig hasonló látványt nyújtani, mert térbeli levelekkel, természetes színezéssel, dús és hibátlan sziluettel rendelkeznek. Ki ne látott volna már az erdőben, egy téli séta során sűrű ágakkal, tömött tűlevél tengerben úszó karácsonyi csodát, amit nappalijába képzelt az ünnepi asztal mellé.

A 3D műfenyők különleges technológiával készülnek, melynek hála képesek ezt az élményt anélkül bárki otthonába csempészni, hogy azért egy fát is ki kelljen vágni, mely szépen lassan otthonunkban veszítené el az üveggömbök és a szaloncukrok leple alatt eredeti fényét, és kerülne végül januárban a faaprítóba.

Éppen ezért a műfenyők csúcs kategóriájaként tekinthetünk a 3D műfenyőkre, hiszen szépségük mellett  ezek a legtartósabbak és a legmasszívabb felépítésűek is egyben. A Design Karácsony 3D műfenyői valóban örökzöldek, hiszen nem hullajtják levelüket, pille könnyűek és időtállók is amellett, hogy a valódi fenyőfa és a tökéletes karácsony hangulatát varázsolhatják bárki otthonába hosszú-hosszú évekre!