A legszebb műfenyő a Design Karácsonytól

Hosszú évek óta minden karácsony előtt újra felvetődik a kérdés: gyökeres, mű vagy vágott fenyő emelje idén az ünnep fényét? Mi a Design Karácsonynál hiszünk benne, hogy az élő fenyő az erődben nyújtja a legszebb látványt, és csak ezen a módon képes tenni bolygónk jövőjéért is. Természetesen azonban mi úgy gondoljuk, hogy az ünnep csak a tökéletes fenyővel nyerheti el igazi pompáját, éppen ezért igyekszünk a legszebb műfenyőket bemutatni a hozzánk ellátogatóknak, hogy évről-évre egyre több emberhez juthasson el a hír: a legszebb fenyő a műfenyő!

Milyen jelzők jutnak eszünkbe először, ha azt halljuk „a legszebb műfenyő”? Lássuk csak: szimmetrikus, életteli színekben játszó, dús, élethű és luxus minőségű, puha tűlevelekkel rendelkező, tartós és harmóniát árasztó kifinomult szépség. Mi a Design Karácsonynál ilyennek képzeljük el a tökéletes műfenyőt, éppen ezért kínálatunkban is csak ilyen darabok lelhetők fel. Természetesen méret és szín tekintetében is mindenki megtalálhatja nálunk az otthonához – és elképzeléseihez – leginkbb passzoló műfenyőt (akár beépített led sorral, hogy az égősorral se kelljen többé bajlódni).

A műfenyő természetesen amellett, hogy szép, számtalan más szempontból is eszményi megoldás. Először is, remek választás lehet a műfenyő azoknak, akik háziállatot tartanak otthon, hiszen négylábú barátaink nem tudnak benne kárt tenni. A kisgyermekes családok számára is tökéletes megoldás, hiszen bár a megtévesztésig hasonlítanak élő társaikra, a műfenyők tűlevelei nem szúrnak, ráadásul attól sem kell félnünk, hogy csemeténk lenyeli a tűleveleket, vagy magára rántja a fát, hiszen a Design Karácsony műfenyői pille könnyűek. Az allergiásoknak is jól jöhet, ha a műfenyő mellett teszik le voksukat, hiszen megkímélhetik magunkat a porszívózás során felverődött portól.

Ha tehát a műfenyő mellett döntünk, akkor érdemes a nagyobb szupermarketek helyett szakértőktől vásárolni egy valóban tartós, mutatós és minőségi darabot, melynek ára néhány éve alatt megtérül. Így nemcsak az évenkénti fenyővadászattól és a takarítástól kímélhetjük meg magunkat, hanem tehetünk a környezetvédelemért is!