ho-nelkul-is.lehet

Hó nélkül is lehet fehér a karácsony

Igen, a Design Karácsony elegáns hófehér és arany csodáival

Idén nem kell beérned az elmúlt évek hómentes, szürke és kopár karácsonyával, hiszen a Design Karácsony elegáns hófehér és arany karácsonyfáival tökéletessé varázsolhatod az ünnepet – függetlenül az időjárástól!

Még ma is sokan úgy gondolják, hogy csak igazi fenyővel lehet teljes az ünnep – de mégis évről évre egyre többen döntenek a műfenyők mellett. Hogy miért? Mert ezek a darabok már rég túlnőttek műanyag elődeiken. Ezek a fák ma már igazán mutatós ékei a karácsonynak, ráadásul sokkal több előnyük van, mint azt elsőre gondolnánk. Óvjuk vele a környezetet, hiszen a műfenyők vásárlásával csökken az élő fenyőállomány kizsákmányolása. Emellett természetesen nem hagy maga után nyomot a lakásban, és remek befektetés is egyben, hiszen ha egyszer beruházunk egy formás műfenyőbe, jó néhány évig nem kell majd újat vennünk.  Idén pedig választhatod a legeszményibb megoldást, hiszen magad mögött hagyhatod a szürke és kopár karácsonyokat, mert a Design Karácsony elegáns karácsonyfáival a hófehér ragyogást is magaddal viheted a lakásba!

Ha úgy gondolod, hogy egy teljesen új dologról van szó, nagyon tévedsz, ugyanis az első műkarácsonyfák Németország területén terjedtek el még a 19. század folyamán, melyek libatollból készültek és hófehérek voltak – utólag festettek őket zöldre. Így visszatérve a gyökerekhez, gondolj bele egy pillanatra, hogy milyen érzés lenne a Design Karácsony elegáns hófehér karácsonyfáival stílusoson ünnepelni. Elképzelni is csodás, ugye?

A Design Karácsony kollekció keretein belül négy különleges hófehér, vagy havas abszintszint zöld karácsonyfából választhatsz!

Ne hagyd, hogy az időjárás elrontsa a hangulatot! Menj biztosra, és varázsold felejthetetlenné az ünnepet a Design Karácsony kollekciójával!