Hogyan válasszuk ki a tökéletes műfenyőt?

Nyakunkon a karácsony és évről évre az egyik legnagyobb kérdés a fa kiválasztása ebben az időszakban. Cserepes, vágott vagy műfenyő? Ha utóbbi mellett döntünk (mely nemcsak környezetbarát, de időtálló és kényelmes megoldás is egyben), még akkor is számtalan kérdést kell végig gondolnunk, hogy valóban a számunkra legmegfelelőbb műfenyő emelhesse majd otthonunkban az ünnepi hangulatot. Megéri időt szánni a megfelelő fenyő kiválasztására, hiszen hosszú évekig hű társunk lehet az ünnepek alatt. Nézzük, mi az a két legfontosabb szempont, melyeket feltétlenül érdemes számba vennünk, mielőtt vásárlásra adjuk a fejünket.

Mekkora legyen?

Bizony nem mindegy, hogy mekkora a rendelkezésre álló hely az otthonodban a karácsonyfád számára.  A belmagasság mellett érdemes arra is gondolnod, hogy mennyire lehet terebélyes az új jövevény, hogy ne legyen útban az ünnepek alatt. Először is döntsd el, hogy otthonod melyik részére tervezed a műfenyőt, és ennek megfelelően válaszd ki a tökéletes darabot. Ha van rá lehetőséged, választhatsz terjedelmes, széles fákat, alacsony belmagasságú lakásokba 150-170 cm-esek mutatnak igazán jól, ám egy galériázott családi házban (főleg, ahol sok az apróság a családban) a nagyobb, két méternél is magasabb műfenyőt is elhelyezhetünk.

Hol vegyem meg?

Érdemes eldöntenünk azt a kérdést is, hogy szeretnénk egy amolyan „nem-is-olyan-rossz” típusú fával megelégedni, ami két-három évig tartja magát, vagy szeretnénk-e hosszú évekre elköteleződni egy minőségi és valóban élethű darab mellett. Tehát a kérdés az, hogy mi is a különbség a bevásárlóközpontokban kapható műfenyők és a Design Karácsony darabjai között. Először is, a Design Karácsony kínálatában kizárólag prémium minőségű darabok találhatóak, letisztult formavilágukkal folyamatosan követik a legújabb trendeket. Ezekből a fenyőkből árad az elegancia, a stílus és a kifinomult ünnepi hangulat. Ha nem szeretnél megelégedni azzal, amivel a többség beéri, válaszd a Design Karácsony műfenyőinek egyikét, és élvezd ki a pillanatot, mikor vendégeid levegőt venni is elfelejtenek majd, mikor megmutatod nekik a legszebb fenyőt, amit valaha láttak. Ráadásul, a Design Karácsonynál havas, hófehér vagy akár beépített leddel rendelkező műfenyőt is választhatsz! Sőt, a díszítéssel sem kell bajlódnod, ha nem szeretnél, hiszen talpig díszbe öltöztetett fát is választhatsz!

Találd meg álmaid műfenyőjét nálunk, aminek aztán évekig a csodájára jár majd a család!