voksan-virag-kk

Kötelező olvasmány karácsony előtt!

Kötelező olvasmány karácsony előtt!

A források szerint 336. december 25-én ünnepelték először a karácsonyt a Római Birodalom fővárosában. Az első karácsonyfát Németországban állították, de divattá akkor vált az egész világon, mikor Viktória királynő 1846-ban az Illustrated London News című lap egyik rajzán családja körében a feldíszített fenyőfa mellett volt látható. Amit Viktória tett, az divattá is vált. Végeredményül neki köszönhető, hogy ma karácsony nincs karácsonyfa nélkül.

Az első műfenyők környezetvédők nyomására készültek a 19. században, viszont az új generációs műfenyő már nem egyszerűen élethű műfenyő, hanem olyan stílusos karácsonyfa, amely látványban, esztétikumban nem kíván vetekedni az igazi fenyővel, hisz annál sokkal többet ad.

Számunkra fontos volt, hogy fáink mellett büszkén készülhessenek a karácsonyi fotók, ezért limitált design kollekciónk kizárólag tökéletes szépségű karácsonyfákból áll.

A zsúfolt bevásárlóközpontok helyett látogass el hozzánk és kellemes karácsonyi zene, egy forró tea és egy finom sütemény mellett szeress bele abba a karácsonyfába, amely akár egy évtizedig is stílusossá varázsolja az ünnepet!

…és hogy miért érdemes Design Karácsonyfát választani? Inkább megosztjuk veletek Voksán Virág tapasztalatait: