tokeletes-fenyo

Nincs karácsony tökéletes fenyő nélkül!

Idén ne hagyd az utolsó pillanatra a választást, látogass el bemutatótermünkbe és találd meg álmaid karácsonyfáját – a következő évekre is – a Design Karácsony idei kollekciójában! Ha eddig az élő fenyők mellett tetted le a voksod, idén hagyd elcsábítani magad, légy környezettudatosabb és találd meg álmaid műfenyőjét nálunk, ami majd hosszú éveken át, változatlan pompájával varázsol hamisítatlan ünnepi hangulatot otthonodba.

Hogy miért dönts idén a Design Karácsony csodafái mellett? Íme, három megdönthetetlen érv:

1, Óvod vele a környezetet

Sokan még ma is azért választanak élő fát, mert „ezeket úgy is erre a célra ültették”, ám sok esetben nem tartják be az illetékesek a fenyők kitermelésére vonatkozó jogszabályokat, így egyáltalán nem lehetünk benne biztosak, hogy a fenti állítás igaz. Ráadásul a legszebb és legnagyobb fákat vágják ki az ünnepekre, amelyek környezetvédelmi szempontból a legnagyobb jelentőséggel bírnak. A karácsonyfának kivágott fenyvesek drasztikusan csökkenő területe pedig felboríthatja a jövő ökológiai egyensúlyát. Ráadásul milyen szomorú látványt nyújtanak a házak elé kidobott fenyők január elején, igaz? A Tiéd idén már ne legyen közöttük!

2, Hosszú távon költséghatékony megoldás

Az élő fenyők ára fajtától és mérettől függően igen borsos lehet, ám szépségük múlandó. Ezzel ellentétben a műfenyő egyszeri beruházás, mely aztán néhány év alatt megtérül, ráadásul nem kell sorban állnod sem minden éveben a legszebb fákra vadászva. Nincs több tűlevél, sem házba be, majd az ünnep elteltével a házból ki hurcolászás. Ha pedig Te is egy olyan igazi „karácsonyimádó” vagy, akkor odáig leszel a Design Karácsony csodafáiért, hiszen ha szeretnéd, akkor hosszú heteken át díszítheti az új karácsonyfád az otthonodat, nem kell tőle néhány nap után búcsút venned!

3, Ha valami igazán különlegesre vágysz, itt megtalálod

Határozott elképzeléseid vannak álmaid fenyőjéről? Pontosan tudod, milyen színűt szeretnél, és azt is, hogy mekkora legyen? Akkor a Design Karácsony fái Neked lettek kitalálva! Kollekcióinkban a hagyományos zöld fenyők mellett a fehérek és a természetes, havas hatású darabok is helyet kaptak. Ráadásul a műfenyők tökéletesen szimmetrikusak és a megtévesztésig hasonlítanak gyökeres társaikhoz, méretben pedig garantáltan megtalálod az otthonodba leginkább passzoló darabot!

Látogass el bemutatótermünkbe, hogy élőben is meggyőződhess róla: a Design Karácsony műfenyői nemcsak élethűek, pihe-puhák, hanem egyszerűen ellenállhatatlanul szépek is!

Várunk szeretettel téged is 1138 Budapest, Bodor utca 1., B épület. fsz 1. címen, hogy élőben is része lehess a Design Karácsony élménynek!