Nincs több gubanc Karácsonykor

Beépített ledsorral ellátott karácsonyfáinknak hála

A karácsonyfa-állítás hagyománya hosszú-hosszú múltra tekint vissza, ugyanis már a 16. században elterjedt, mikor a keresztények elkezdtek feldíszített fenyőfákat állítani otthonaikban. Az első pedig, aki égő gyertyákkal díszített fel karácsonyfát, nem más volt, mint Luther Márton. A német reformátor éppen hazafelé tartott egy téli estén, mikor az egyik fenyőn egyszer csak ragyogó csillagfényekre lett figyelmes. Ez a roppant különleges pillanat Luthert annyira magával ragadta, hogy mikor hazaért, mindenáron be akart számolni családjának a jelenségről, s jobb ötlete nem lévén, elővett egy fát és gyertyákat helyezett rá, hogy megoszthassa az általa tapasztalt élményt szeretteivel is.

Ez a hagyomány nagyon sokáig tartotta is magát, majd a technika fejlődésével a későbbiekben a gyertyákat fényfüzérek váltották fel, melyek sokkal kevésbé voltak balesetveszélyesek, ráadásul évről-évre egyre több színben és variációban váltak elérhetővé.

A színes fények varázsa máig kitart, egy fenyő nem fenyő karácsonykor az apró, színes égők nélkül. Ám most egy pillanatra legyünk teljesen őszinték magunkkal: kit ne bosszantana fel minden évben újra és újra a következő kérdések valamelyike (vagy éppen mindegyike):

1: hogyan gabalyodhatott így össze már megint?

2: miért nem ér el soha a kábel a csatlakozóig?

3: miért lesz minden évben túl rövid vagy túl hosszú a fényfüzér a karácsonyfára?

4: a dobozában, a széltől is óvva hogyan éghetett ki már megint?

5: hogyan lehetne úgy esztétikusan feltenni, hogy egységes, harmonikus képet alkosson a díszekkel?

Azt hiszem nincs most olyan, aki ne bólogatna egyetértően. Mi azonban megtaláltuk erre a kérdésre is a megoldást! A Design Karácsony beépített leddel ellátott fenyőivel ugyanis nincs több gubanc, nincs több bosszankodás, csak tökéletes, ünnepi fényt árasztó, élethű és prémium minőségű műfenyő!

Ha idén a Design Karácsony leddel ellátott fenyőjére esik a választásunk, akkor végre nem kell a tűlevelek hullásától tartanunk, ahogy attól sem, hogy hova tesszük majd januárban karácsonyfánk maradványait. A pihe-puha levelekkel ellátott, tökéletesen élethű és időtálló karácsonyfáink azonnal ünnepi hangulatot varázsolnak otthonunkba, ráadásul a beépített leddel ellátott típus esetén a fényfüzér többszörösen összetett problémáját is egycsapásra kipipálhatjuk!

Boldog és gondtalan ünnepekre fel a Design Karácsonnyal!